Свинина з цибулею і черемшею під пікантним соусом – апетитне друге блюдо простого приготування.
Інгредієнти
Свинина – 450 г | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Томатний соус – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Майонез – 1 ст. л. | |
Суміш перців – за смаком |
Свинина під пікантним соусом – смачне святкове блюдо, фаршироване цибулею і зеленню. Така свинина підкреслить як урочисте меню, так і відмінно доповнить романтичну вечерю. Інгредієнти для страви на перший погляд дуже прості, але результат здивує багатогранністю ароматів і смаків.
Покроковий рецепт
Свинину розрізати на тонкий пласт, натерти сіллю і сумішшю перців.
Викласти на м’ясо цибульні кільця.
Поверх викласти вимиту й очищену черемшу. Якщо черемші немає, можна замінити на молодий часник.
Приготувати соус для обмазування свинини, змішавши томатний соус з майонезом за смаком.
Загорнути свинину в рулет. Закріпити м’ясо можна кулінарною ниткою або дерев’яними шпажками.
Покласти рулет у форму для запікання і щедро змастити соусом. Відправити в духовку і запікати при 200 градусах під кришкою до білого розрізу.
Ароматне і смачне м’ясо під пікантним соусом готово!
Нарізати свинину на великі шматочки і подавати до столу разом з картоплею, рисом або локшиною. Приємного апетиту!