.
Інгредієнти
Свинина – 800 г (м’якоть) | |
Кетчуп – 4 ст. л. (або 2 ст. л. томатної пасти) | |
Оливкова олія – 3 ст. л. | |
Кмин – 1 ст. л. (мелений) | |
Паприка – 1 ч. л. (мелена) | |
Коріандр – 1 ч. л. (мелений) | |
Вершки – 1 стакан | |
Вино – 1 склянка (червоного сухого) |
Як приготувати Свиняче раксо
Покроковий рецепт
М’ясо промити, обсушити, нарізати тонкими довгими брусочками. У сковороді розігріти олію, обсмажити м’ясо до рум’яної скоринки до готовності м’яса. (Час смаження залежить від товщини шматочків).
В окремому посуді з’єднати томатну пасту з кмином, коріандром і паприкою. Додати вершки, добре перемішати.
Залити цим соусом м’ясо. Тушкувати протягом 3-4 хвилин, потім довести до кипіння.
Влити в сковороду вино. Прогріти раксо на середньому вогні близько 4-5 хвилин.
Подавати страву до столу гарячим. Приємного апетиту!