Свинячі битки під соусом з чорної бузини

Інгредієнти
| Корейка свиняча – 1000 гр. | |
| Бузина – 600 гр. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Часник – 5-6 зубчиків | |
| Цукор – 1 ст. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Чорний перець – за смаком | |
| Винний оцет – 1 ст. л. |
Свинячі битки під соусом з чорної смородини – ідеальний варіант для романтичної вечері або святкового столу. Відчуйте себе як у ресторані.
Покроковий рецепт


1. Корейку нарізати на шматки товщиною 1 див Відбити молотком. Посолити, поперчити, дати трохи відлежатися. Посмажити на сковороді на рослинному маслі.

2. Бузину промити, покласти в чашу комбайна. Перемолоти. Потім протерти через сито або спеціальну насадку кухонного комбайна.

3. Цибулю прокрутити через м’ясорубку, часник видавити через чеснокодавку.


4. Бузину, цибулю і часник вилити в каструлю. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Додати цукор і сіль за смаком. Варити 15-20 хвилин. Вимкнути і влити винний оцет.

5. Подати битки, полив зверху соусом з бузини.
