Свинячі реберця східні з овочами

Свинячі реберця східні з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.









В даному блюді немає другорядних продуктів. Ребра є основними, але спеції і овочі не менш важливі, так як саме вони є джерелом неповторного, унікального азіатського смаку. Тому насамперед потрібно підготувати інгредієнти, в яких буде обсмажуватися м’ясо.
Отже, беремо корінь імбиру, відрізаємо потрібний нам шматочок, очищаємо його і нарізаємо дуже дрібним кубиком. До речі, імбир не тільки надає смак і аромат страви, але і знезаражує його, насичуючи корисними елементами, що підвищують імунітет людини.
Другим за важливістю інгредієнтом буде часник. Його так само очищаємо, промиваємо і подрібнюємо. Далі потрібно підготувати томати. Дуже часто томати в страви азіатської кухні додаються у вигляді кубиків, при цьому їх спочатку обдають окропом, роблячи надрізи знімають шкурочку, потім видаляють насіння і , лише потім подрібнюють кубиками. Саме так і ми зробимо з цим овочем. Далі йде подрібнення більш звичних для російської людини продуктів – ріпчастої цибулі та болгарського перцю. Їх попередньо так само очищаємо, промиваємо і подрібнюємо. Ось і готові всі інгредієнти для обжарювання. Переходимо до другого кроку.



Тепер обсмажуємо овочі і імбир. Спочатку, наливаємо в сковороду вок невелику кількість оливкової олії, розігріваємо його. Першим до гарячого масла відправляється імбир (він самий твердий, значить довше обсмажується всіх), потім кладемо перець і цибулю, наступні будуть томати і в завершенні додаємо часник. Обсмажуємо суміш близько 5 хвилин, постійно перемішуючи вміст вока.




Наступним етапом приготування буде підготовка і обжарювання реберець. В моєму випадку я взяла корейку на кістки, розрубала її навпіл, щоб реберця не були дуже великими, відрізала кожен шматочок по кісточці і отримала відмінні компактні шматочки м’яса з ребром. Їх промиваю і обсушиваю паперовим рушником. Відправляємо ребра в вок. Обсмажуємо до золотавої скоринки з кожної сторони.


Саме час додати в миску спеції. Я додаю свої улюблені – це чорний перець, паприка, сушена кінза і паприка. У суміш додаємо соус терияке. Даємо потомитися в такому вигляді близько 10 хвилин на повільному вогні. При цьому стежимо , щоб вміст сковороди не підгоріло. Останнім етапом додаємо в вок баварський соус і часточки лимона. Залишаємо реберця нудитися на повільному вогні ще близько 15 хвилин.


Подаємо в глибокій піалі із соусом. Блюдо готове. ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!!