Свинячі ребра в мультиварці з соусом з овочів

Свинячі ребра в мультиварці з соусом з овочів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


В першу чергу підготуємо м’ясо . Свіжі свинячі стегна промиваємо пдо холодною проточною водою. Викладаємо на паперовий рушник і даємо обсохнути. Важливо звернути увагу на самі ребра, на закінчення їх можуть зустрічатися частинки розтятої кістки, вони дуже гострі, обов’язково видаліть їх.






Важливим этамом буде маринування м’яса. Для цього спочатку посыпим ребра сухими спеціями. Я додаю мелений чорний перець, чебрець сухий,хмелі сунелі, сіль. Далі я масирую кожне реберце, втираючи спеції в нього. Тепер черга рідких складових. В окремій пиалке змішуємо вишневий соус і в’ялені з часником томати прям з ароматним малому з баночки. Виливаємо все на ребра і повторюємо масаж))). Даємо постояти ребрах в маринаді як мінімум 20 хвилин.


Отже, ребра підготовлені. Викладаємо їх у чашу мультиварки посипаємо довільно нарізаними болгарським перцем і цибулею. Кладу овочі відразу, щоб в кінці готування вони перетворилися в ароматний кашецеобразный соус.




Настав час попрацювати мультиварці. Спочатку встановлюємо режим “смаження” на 30 хв. Накриваємо каструлю і забуваємо на пів години.Не перживаете про страву. Під час смаження реберця дадуть сік і не підгорять, а навпаки придбають золотистий колір. Через 30 хвилин відкриваємо каструлю, перемішуємо вміст, додаємо 100 мл води, виставляємо режим “гасіння” на 50 хв. Закриваємо і займаємося своїми справами.


Через час, ребра готові. А на дні чаші утворюється мягикй і ароматний соус. Люблю подавати ребра з соусом, посипаючи маринованою цибулею. Він пом’якшує і освіжає жирнось м’яса. Блюдо готове.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!