Свинячі тефтелі, фаршировані сиром – надзвичайно смачне і незвичайне блюдо!
Інгредієнти
М’якоть свинини – 600 гр. | |
Сіль – за смаком | |
Коріандр – 1 ч. л. | |
Яйце – 1 шт. | |
Сир ” Радомер (або Ементаль) – 50 гр. |
Свинячі тефтелі, фаршировані сиром Радомер стануть відмінним доповненням до будь-якого гарніру
Покроковий рецепт
1. Свинина нарізати на шматки і перемолоти на фарш.
2. До фаршу додати сіль і коріандр. Можете додати будь-які приправи, які любите.
3. Сир нарізати кубиками десь 1 см х 1 див. Беріть сир з яскраво вираженим смаком, тоді він буде добре відчуватися в тюхтельки.
4. Візьміть трохи фаршу, розкачайте на долоні і всередину покладіть шматочок сиру. Зробіть тефтелю.
5. Застеліть деко пергаментним папером і змастіть рослинною олією. Викладіть тефтелі. Запікайте в духовці 20 хвилин.
6. Подавайте до столу гарячими!