Свинячі відбивні з базиліком і коріандром
Інгредієнти
Свиняча корейка – 800 г | |
Яйця – 3 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Чорний перець – за смаком | |
Базилік – 1 год .л. | |
Коріандр – 1 год .л. |
М’ясні відбивні , мабуть, найулюбленіше м’ясне блюдо з дитинства. Я, наприклад, в дитинстві м’ясо взагалі не любила. Але ось биточки були винятком. М’які і соковиті в борошняному клярі – вони не могли не подобатися. В клярі м’ясо завжди виходить соковитим, тому що соки не випливають, а залишаються всередині. Я пропоную полегшений варіант – кляр без борошна, тільки яйця. Ну і для того, щоб привнести родзинку у смак додамо трохи приправ – базилік і коріандр.
Покроковий рецепт
1. Свинячу корейку нарізати на шматки однакової товщини– товщина приблизно 1 див. Потім добре відбити кухонним молотком. М’ясо посолити і дати трохи настоятися.
2. Яйця збити у глибокій мисці. Додати сіль, перець, коріандр і базилік. Все ще раз добре перемішати.
3. Занурювати кожен шматочок м’яса в кляр і смажити на розігрітій сковороді до рум’яної скоринки. Щоб м’ясо швидше смажилося, сковороду можна накрити кришкою.
4. Подати до будь-якого гарніру.