Ніжне, соковите, ароматне м’ясо виходить в кінцевому підсумку.
Інгредієнти
Свиняча відбивна – 800 г | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Перець болгарський червоний – 1 шт. | |
Сіль – 1 ч. л. без гірки | |
перець чорний мелений – 5 г | |
рослинне масло – 20 мл |
Сьогодні ми розглянемо простий спосіб приготування свинячого гуляшу в мультиварці. Свинину ми будемо гасити у власному соку. Стандартний набір овочів нам знадобиться для здійснення задуманого. Урізноманітнити рецептуру даного страви можливо варіативними способами, але чи варто? Завдяки модернізованої техніки, ми отримуємо можливість не тільки насолодитися кулінарним шедевром, а також у процесі готування зайнятися улюбленою справою, не зупиняючи процес. Перелік необхідних інгредієнтів дуже простий і доступний.
Покроковий рецепт
Беремо відбивну частину свинини і нарізаємо рівні овальні шматочки, діаметром 3-4 см, далі ріжемо смужками, а потім кубиками.
Дно мультиварки з допомогою кулінарної кисті змастимо рослинним маслом. Порада: м’ясо в процесі приготування виділяє багато рідини, не варто вдаватися до надмірного додати масло. Адже це зайвий холестерин.
Цибулю і перець нашинкуем в довільній формі. Я люблю подрібнювати.
Обсмажимо м’ясо в режимі «Випічка» протягом 20 хвилин.
Додамо овочі і обсмажимо ще близько 10 хвилин. Солимо, перчимо, додаємо спеції за бажанням. До м’яса відмінно підійде: базилік, коріандр, кілька штучок гвоздики, паприка, чебрець або ж імбир. Все залежить від того, яке м’ясо краще домочадці, з екстравагантною остринкой або ж банально класичне.
Закриваємо кришку, включаємо універсальний режим «гасіння» і залишаємо територію кухні, як мінімум на годину.
Одне години цілком достатньо, щоб свинина стала ніжною і приготованої. Подавати можна в поєднанні з крупами, салатами, макаронними виробами і т. д. Приємного процесу! Смак приголомшливий!