Беремо відбивну частину свинини і нарізаємо рівні овальні шматочки, діаметром 3-4 см, далі ріжемо смужками, а потім кубиками.
Дно мультиварки з допомогою кулінарної кисті змастимо рослинним маслом. Порада: м’ясо в процесі приготування виділяє багато рідини, не варто вдаватися до надмірного додати масло. Адже це зайвий холестерин.
Цибулю і перець нашинкуем в довільній формі. Я люблю подрібнювати.
Обсмажимо м’ясо в режимі «Випічка» протягом 20 хвилин.
Додамо овочі і обсмажимо ще близько 10 хвилин. Солимо, перчимо, додаємо спеції за бажанням. До м’яса відмінно підійде: базилік, коріандр, кілька штучок гвоздики, паприка, чебрець або ж імбир. Все залежить від того, яке м’ясо краще домочадці, з екстравагантною остринкой або ж банально класичне.
Закриваємо кришку, включаємо універсальний режим «гасіння» і залишаємо територію кухні, як мінімум на годину.
Одне години цілком достатньо, щоб свинина стала ніжною і приготованої. Подавати можна в поєднанні з крупами, салатами, макаронними виробами і т. д. Приємного процесу! Смак приголомшливий!