Свинячий шашлик в маринаді з бальзамічного оцту
Інгредієнти
Свинина – 1 кг | |
Вода – 150 мл | |
Рослинна олія – 30 мл | |
Бальзамічний оцет – 5 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний – 1 ч. л. | |
Розмарин – пару гілочок |
Весна – пора, коли ми починаємо вибиратися на природу, як тільки пригріє сонечко. А що для нас головне на природі – звичайно ж, шашлик. У кожного є свій улюблений і фірмовий рецепт шашлику. У нас теж є. Але іноді хочеться спробувати щось новеньке. Ось і цього разу я все-таки вирішила спробувати новий рецепт
Покроковий рецепт
1. Свинину промити, нарізати великими шматками.
2. В каструлі або в мисці зробити маринад: змішати воду, рослинне масло і бальзамічний оцет. Посолити, додати розмарин і чорний перець.
3. Шматки свинини покласти в маринад. Поставити в холодильник маринуватися мінімум на добу, а краще на двоє.
4. Посмажити на вогнищі або мангалі.
5. Можна подати з будь-яким фруктовим соусом. У мене з минулого приготування залишився соус з бузини. З них вийшло дуже смачно.