Що може бути смачніше в спекотний день, ніж охолоджуюча диня з сиром і прошутто…
Інгредієнти
диня – 1 невелика | |
сирої шинки – 12 скибочок | |
листя салату – кілька листя | |
сир моцарелла – 12 кульок |
Шинка і диня – страва, типове для літа. Воно ідеально для швидкого обіду, але його також можна приготувати для святкового вечері, на обід з друзями, для вечірки, пікніка на відкритому повітрі. Страва виглядає оригінально. Маленькі трюки, невелике «уява» і просте блюдо перетворюється в ефектну.
Покроковий рецепт
Вимийте диню, розріжте її на дві частини і ложкою видаліть насіння. Наріжте половину дині клини і картопляним миючим засобом або мандолиной, наріжте дуже тонкі скибочки, які ви можете згодом з’єднати з скибочками шинки, а потім обернути спіраллю.
З іншої половини дині спеціальною ложкою для карвінгу виріжте кульки.
Укладіть роли з шинки і дині на тарілку. Красиво укладіть кульки моцарели і дині кульки. Прикрасьте блюдо кількома листям свіжого салату.
Подавати закуску з сиру з шинкою і дынькой краще охолодженим. Приємного апетиту!