Святковий паштет з курячої печінки

Святковий паштет з курячої печінки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі ми знаємо, що куряча печінка делікатесний, дієтичний і дуже корисний продукт. Існує безліч рецептів приготування страв з курячої печінки. Хочу поділитися з вами своїм рецептом приготування паштету, який не соромно подати навіть до святкового столу. Блюдо виходить дуже смачне і поживне. Корисно і для дорослих, і для дітей. Рекомендується включати в раціон людям, що страждають анемією та зі зниженим імунітетом.

Готується не складно, а частування виходить – пальчики оближеш! Блюдо відмінно підходить в якості закуски до святкового столу, і просто для повсякденних бутербродів. Спробуйте приготувати, я впевнена вам і вашим рідним теж дуже сподобається такий паштет.

Покроковий рецепт