Святковий салат з індички з манго

Святковий салат з індички з манго – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт цього салату є синтезом американських і мексиканських кулінарних традицій. Страва виглядає неймовірно яскравим і красивим, а за смаком виходить ніжним і хрустким.

Покроковий рецепт

Спочатку займемося приготуванням заправки для салату. Для цього очищаємо манго від шкірки, розрізаємо на 2 рівні половинки, видаливши кісточку, половинку фрукта рубаємо на дрібні частини і змішати з допомогою блендера разом із зазначеною кількістю майонезу і прянощами.

Половина горіхів кладемо в глибоку миску. Відварене філе індички (за браком індички, можна взяти і куряче філе) нарізаємо кубиками невеликого або середнього розміру, розрізаємо залишилася половинку манго на дрібні частини. Кладемо всі отримані компоненти в миску з горіхами.

Заправляємо салат з манго з індичкою раніше приготовленою сумішшю з майонезу і манго. Ретельно перемішуємо і пробуємо страву на смак, при необхідності регулюємо кількість солі.

Салат з індички з манго викладаємо на велику тарілку, выстеленную листям салату. (Салат можна подавати порційно в невеликих мисках або на тостах у вигляді закуски). Подавати святковий салат, попередньо присипавши залишилися горішками, родзинками і дрібно рубаним зеленим луком.