Святковий салат з крабів, черрі і авокадо

Святковий салат з крабів, черрі і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Поєднання смаків: авокадо, крабів і помідорів – це справжнє мистецтво. Скористайтеся цим рецептом і здивуйте своїх домочадців!

Покроковий рецепт

Відокремте листя салату айсберг, промийте, обсушіть, покладіть на плоску тарілку.

Додайте кожен шар порізаного інгредієнта – помідори і авокадо (нарізані кубиками), бекон, крабове м’ясо (порізане і обсмажене на маслі до золотистого кольору).

Приготуйте соус. Змішайте в окремій мисці оливкове масло і лимонний сік, приправити сіллю і перцем. Заправте салат.

Посипте салат грінками і негайно подавайте до столу! Приємного апетиту!