Святковий салат з морепродуктів «З любовю»

Святковий салат з морепродуктів «З любовю» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти.

Всі інгредієнти підготувати. Яйця відварити, почистити, відокремити жовтки від білків, натерти на дрібній тертці. Петрушку дрібно нарізати.

Кальмари відварити (7 хвилин після закипання, не більше, інакше стануть гумовими), почистити, нарізати дрібними кубиками. Крабове м’ясо дрібно порізати.

Креветки відварити в підсоленій воді (2-3 хвилини після закипання). Воду злити, креветки остудити, почистити.

Викласти салат шарами у вигляді серця:
1-й шар – крабове м’ясо. Сіточка майонезу.

2-й шар – петрушка.

3-й шар – білок. Майонез.

4-й шар – кальмари. Майонез.

5-й шар – жовток.

Салат по краях прикрасити креветками, викласти ікру. Дати настоятися 1-2 години. Подавати до столу.
Приємного апетиту!