Інгредієнти
Листкове тісто – 400 г | |
Цукор – 3 столові ложки | |
Борошно – 2 столові ложки | |
Кориця – 1 чайна ложка (мелена) | |
Вершкове масло – 10 г | |
Вино – 1 склянка (червоне) | |
Виноград – жменя (кишмиш) |
Ну ось і проходять такі довгоочікувані новорічні свята… Зазвичай, після урочистості залишається трохи ароматного вина. Пропоную Вам пустити в хід “залишки” алкоголю і спекти незвичайний і простий у виконанні тарт з виноградом і вином! Хто любить експерименти, можна додати родзинки або фініки )).
Покроковий рецепт
Тісто розморозити, розкачати, викласти у форму, наколоти виделкою (що не роздулося при випічці).
Посипати тісто борошном, потім цукром і корицею.
Залити вином.
Розкласти виноград.
Зверху розкласти маленькі шматочки масла. Поставити пиріг в розігріту до 230 градусів духовку на 15 хвилин. Потім градуси зменшити до 200 С і випікати ще 10 хвилин. Дочекатися поки начинка загусне.