Тарталетки з фореллю і помідорами

Тарталетки з фореллю і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування цієї святкової закуски знадобиться всього одна пластина листкового тіста, а також філе слабосоленої форелі і в’ялені помідори.

Покроковий рецепт

На стіл викласти пласт листкового тіста, як тільки він стане більш м’яким, присипати його борошном, злегка розкачати і розрізати на чотири однакових прямокутника (можна запекти все цілком, і потім нарізати на шматочки).

Тепер необхідно з’єднати в невеликій ємності мала кількість відфільтрованої води і сирий жовток, збити все до утворення білої пінистої суміші.

За допомогою кулінарної кисті нанести на поверхню всіх листкових заготовок жовткову суміш, після чого підготувати невелике деко для запікання, застелити його дно промасленим пергаментом. На деко покласти всі листкові заготовки і запікати їх приблизно півгодини при 180 градусах.

Тепер для листкової закуски залишається приготувати лише начинку, а для цього з рибного філе слід зрізати шкірку, потім рибку нарізати тонкими пластами. Додати до нарізаною форелі подрібнену зелень, каперси, влити винний оцет, залишити маринуватися хвилин на сім. Додати нарізані в’ялені помідори, все гарненько перемішати.

Викласти помідори і приготовану мариновану рибу. Для більшої пікантності можна додати сирний сур. Викласти оригінальну закуску на невелике плоске блюдо і подавати відразу ж до столу.
Рекомендується подавати закусочні листкові тарталетки з фореллю і в’яленими помідорами під біле вино або імбирне пиво.