.
Інгредієнти
Тісто листкове дріжджове – 2 пласта | |
Мідії – 50 г | |
Сир пармезан – 40 г | |
Яйця курячі – 1 шт. | |
Вершки – 2 столові ложки | |
Сіль – за смаком |
Покроковий рецепт
Тісто розморозити при кімнатній температурі. Розкачати тісто на присипаної борошном робочій поверхні, товщиною в 0,5 див. Розрізати тісто на 4 рівні частини. Кожен квадратик тіста викласти у форму для запікання (змащувати форму не обов’язково).
На дно тіста викласти по кілька штук мідій.
1 невелике куряче яйце збити з 2-ма столовими ложками вершків. За смаком суміш посолити. Розлити яєчну суміш по формочках, затока при цьому мідії.
Сир нарізати тонкими пластинами. Викласти сир поверх мідій. Випікати тарталетки з мідіями в розігрітій до 180 градусів духовці на середньому рівні близько 15 хвилин.
Подавати до столу тарталетки злегка теплими.
Приємного апетиту!