Тарталетки з ніжним мусом з червоної риби

Тарталетки з ніжним мусом з червоної риби – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Тарталетки – 16 -20 шт.
Слабосолона сьомга – 200 г (або форель)
Сир Філадельфія – 100 г
Лимонний сік – кілька крапель (за смаком)
Часник – 1 зубчик
Кріп – 20 г
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Тарталетки з ніжним мусом з червоної риби

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Слабосолену рибу очистити від шкіри, видалити кісточки, нарізати кубиками. Перекласти шматочки риби в чашу блендера. До рибі додати 100 г сиру Філадельфії. Все збити.

Кріп помити, дрібненько нарізати. Часник почистити, дрібно порубати. Закинути в рибний мус зелень і часник. Додати за смаком кілька крапель лимонного соку. Ще раз все подрібнити блендером. Солити рибний мус немає необхідності, так як риба і так солона.

Готовий рибний мус перекласти в кондитерський шприц (якщо немає шприца, можна покласти в щільний поліетиленовий пакет, зрізати куточок). Тарталетки наповнити рибним мусом.

Готові тарталетки з рибою прикрасити червоною ікрою і зеленню. Приємного апетиту!