Інгредієнти
Тарталетки – 16 -20 шт. | |
Слабосолона сьомга – 200 г (або форель) | |
Сир Філадельфія – 100 г | |
Лимонний сік – кілька крапель (за смаком) | |
Часник – 1 зубчик | |
Кріп – 20 г | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Покроковий рецепт
Інгредієнти.
Слабосолену рибу очистити від шкіри, видалити кісточки, нарізати кубиками. Перекласти шматочки риби в чашу блендера. До рибі додати 100 г сиру Філадельфії. Все збити.
Кріп помити, дрібненько нарізати. Часник почистити, дрібно порубати. Закинути в рибний мус зелень і часник. Додати за смаком кілька крапель лимонного соку. Ще раз все подрібнити блендером. Солити рибний мус немає необхідності, так як риба і так солона.
Готовий рибний мус перекласти в кондитерський шприц (якщо немає шприца, можна покласти в щільний поліетиленовий пакет, зрізати куточок). Тарталетки наповнити рибним мусом.
Готові тарталетки з рибою прикрасити червоною ікрою і зеленню. Приємного апетиту!