Ніжні тарталетки, начинені сиром Рікотта та свіжим персиком
Інгредієнти
пісочного тіста – 300 грам | |
сиру Рікотта – 200 грам | |
кропу – 20 грам | |
часнику – 2 зубці | |
крем-сиру – 50 грам | |
персик – 2 штуки |
Як приготувати Тарталетки з сиром Рікотта та персиком
Тарталетки – найкраще рішення для галасливої компанії. Нагодувати гостей ви зможете без особливих зусиль, маючи під рукою представлений рецепт.
Покроковий рецепт
1. Пісочне тісто розкачати тонко. Викласти у форми для кексом рівним, тонким шаром.
2. Відправити в духову шафу не більш, ніж на двадцять хвилин.
3. За допомогою блендера подрібнити кріп і часник. Додати рікотта і крем-сиру.
4. Персик очистіть і наріжте тонкими слайсами.
5. Готові тарталетки остудіть і заповніть сирним кремом. Зверху викладіть три скибочки персика.