Тарталетки з соусом песто і помідорами

Тарталетки з соусом песто і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тісто розморозити, нарізати на квадрати. (Тісто бажано не пропустити, тоді воно вийде пишним). В центрі кожного квадрата зробити виделкою дірочки.

Квадратики тіста змастити соусом песто, не заходячи за 1 см від країв.

Соус Песто можна купити готовий в магазині, а можна приготувати самим. У нього входять: зелений базилік, оливкова олія і сир пармезан. За бажанням можна додавати кедрові горішки і часник. Все збивається в блендері.

По центру тіста викласти по 1 кружку помідора і посипати тертим сиром.

Запікати в духовці при температурі 180 С около10 хвилин.
Приємного апетиту!