Тефтелі на сковороді по-домашньому

Тефтелі на сковороді по-домашньому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тефтелі – це м’ясне блюдо, яке присутнє в кухнях різних країн. Всі люблять їх однаково, адже вони відмінно поєднуються з будь-яким гарніром.

Покроковий рецепт

Готуємо продукти: фарш можна приготувати самим, або купити (у мене покупної).

Беремо батон, рвемо на шматочки і замочуємо їх у теплому молоці до повного розмокання.

Цибулю чистимо, ріжемо на великі шматочки і закидаємо в блендер, для швидкого подрібнення.

Додаємо до фаршу подрібнену цибулю, яйце, розмочений хліб (його краще трохи віджати), спеції і щіпку солі (якщо соєвий соус солоний, краще не солити). Збиваємо в однорідну масу.

Далі формуємо невеличкі кульки і обвалюємо в борошні. Розігріваємо сковороду з олією.

Обсмажуємо на помірному вогні з двох сторін по 5 хв, потім поливаємо соєвим соусом і додаємо трохи води. Тушкуємо під кришкою 10 хвилин. Готове. Приємного апетиту!