Зазвичай залишається фарш від приготування різних страв. Приготувати це блюдо можна в духовці.

Інгредієнти
| фарш – 400 гр | |
| яйце – 1 шт | |
| сіль – за смаком | |
| перець – за смаком | |
| помідор – 1 шт | |
| сир – 50 гр | |
| цибуля – 1 шт | |
| часник – 1 зубчик | |
| зелень – за смаком | |
| кетчуп – 50 гр |
Тефтелі (або невеликі котлетки) приготувати дуже швидко. Підійде для тих, хто дотримується правильного харчування. Можна варіювати кількість інгредієнтів для бажаної кількості готового виробу.
Покроковий рецепт
Покласти фарш в миску. Додати яйце, сіль, перець за смаком. Дрібно порубати часник, зелень і цибулю. Додати до вмісту. Добре перемішати.
Взяти форму для запікання. Покласти фольгу у форму. Зробити з приготованого фаршу кульки. Викласти на приготовану форму фольгою. У цей час можна поставити духовку розігріватися.
Покласти на фашп нарізані часточками помідор. і покласти трохи кетчупу для соковитості.
Покласти сир на приготовані тюфтельки. Налити 100 гр окропу в форму і поставити в духовку на 40 хвилин на 180 градусів. Спробувати на готовність. Приємного апетиту.
