Тефтелі в томатно-майонезній заливці

Тефтелі в томатно-майонезній заливці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, м’ясний фарш ми переправляємо у відповідну плашку (чашку). Заздалегідь відварений рис перекладаємо відразу до м’ясної інгредієнта.

Овочі (у нас використовується морква і цибуля) для початку подрібнюємо. Плід моркву краще натерти, а очищений ріпчасту цибулю дрібно порубати. Овочеву нарізку викладаємо в плашку до решти інгредієнтів. До речі, можна овочі попередньо трохи обсмажити на сковороді (ну, це – за бажанням).

Ще, щоб наші тюфтельки «не розповзлися» при варінні, додамо до складу основи яйце. Приправляємо інгредієнти на свій смак сіллю, кидаємо трохи чорного меленого перчика або своїх улюблених спецій.

Добре, з ретельність, перемішуємо інгредієнти. З отриманої м’ясної основи формуємо круглі тефтелі.

Перекладаємо заготовки-тефтелі в каструлю і заливаємо приготовленою заливкою (просто змішуємо майонез з томатною пастою і приблизно склянкою кип’яченої води).

Тушкуємо тефтелі на малому вогні близько 25 або 30 хвилин. За цей час можна ще зробити гарнір. Ми просто треба відварити вермішель. Приємною всім трапези!