В першу чергу підготуємо овочі. Промиваємо морквину. Очищаємо моркву і цибулю. За допомогою терки подрібнюємо морквину, а цибулю дрібно рубаємо.
У сковороду вливаємо олію і розігріваємо його. Коли масло підігріється, перекладаємо в сковороду нарізку з овочів. Пасеруємо цибулю з морквою до м’якості. Овочі для тефтелькою остуджуємо.
Подмороженную курячу грудку без шкірки нарізаємо на шматочки.
Курячі шматочки прокручуємо через м’ясорубку або подрібнюємо в кухонному комбайні.
До отриманої курячого фаршу додаємо відварену охолоджений рис.
Додаємо піджарку з овочів.
Приправляємо інгредієнти в мисці сіллю і придатними спеціями. Розбиваємо одне куряче яйце.
Гарненько перемішуємо всі введені інгредієнти для тефтелькою.
Формуємо з отриманої маси круглі тефтелі, які перекладаємо в сковороду, в якій пассировались овочі.
Готуємо заливку для домашніх тефтелькою. Змішуємо майонез, томатний соус і кип’ячену воду. Отриману заливку додаємо до тефтелі. Готуємо тефтелі на плиті хвилин 20 на помірно вогні.
Апетитні тефтелі з курячої грудки з овочами готові! Приємної трапези!