Тефтелі з курячої грудки з овочами

Тефтелі з курячої грудки з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В першу чергу підготуємо овочі. Промиваємо морквину. Очищаємо моркву і цибулю. За допомогою терки подрібнюємо морквину, а цибулю дрібно рубаємо.

У сковороду вливаємо олію і розігріваємо його. Коли масло підігріється, перекладаємо в сковороду нарізку з овочів. Пасеруємо цибулю з морквою до м’якості. Овочі для тефтелькою остуджуємо.

Подмороженную курячу грудку без шкірки нарізаємо на шматочки.

Курячі шматочки прокручуємо через м’ясорубку або подрібнюємо в кухонному комбайні.

До отриманої курячого фаршу додаємо відварену охолоджений рис.

Додаємо піджарку з овочів.

Приправляємо інгредієнти в мисці сіллю і придатними спеціями. Розбиваємо одне куряче яйце.

Гарненько перемішуємо всі введені інгредієнти для тефтелькою.

Формуємо з отриманої маси круглі тефтелі, які перекладаємо в сковороду, в якій пассировались овочі.

Готуємо заливку для домашніх тефтелькою. Змішуємо майонез, томатний соус і кип’ячену воду. Отриману заливку додаємо до тефтелі. Готуємо тефтелі на плиті хвилин 20 на помірно вогні.

Апетитні тефтелі з курячої грудки з овочами готові! Приємної трапези!