Макаронний салат з мигдалем і пекінською капустою можна включити в повсякденне меню, а подавати його рекомендується в теплому вигляді з запеченою куркою або індичкою.
Інгредієнти:
– пір’я зеленого лука (46 м);
– тростинний цукор-пісок (за смаком);
– пекінська капуста (340 г);
– бальзамічний оцет темний (23 мл);
– фігурні макаронні вироби (78 р);
– горіхове масло ароматне (16 мл);
– білі насіння кунжуту (23 р);
– харчова ароматизована сіль (за смаком);
– рубані мигдальні горіхи (18 м).
Процес приготування:
У великій кількості киплячої і злегка підсоленої води відварити фігурні макарони, як тільки вони будуть готові, пересипати їх на друшляк і трохи остудити.
По діагоналі нашаткувати зелену цибулю, відправити його в миску разом з відвареними макаронами, влити горіхове масло, добре перемішати.
Тонко нашаткувати промиту пекінську капусту, додати її в салатник, після цього насипати в підготовлену гарячу сковорідку кунжутне насіння і рубані горіхи, обсмажити без масла, відправити до інших компонентів.
У маленьку мисочку влити бальзамічний оцет, додати трохи відфільтрованої прохолодної води, насипати за смаком цукор і ароматизовану сіль, добре перемішати. Влити свіжоприготовлену заправку в макаронний салат, перемішати і подавати його з м’ясними стравами в теплому вигляді.