Теплий овочевий салат з помідорів і кабачків, з додаванням цибулі, часнику та зелені.

Інгредієнти
| помідори – 300 г | |
| кабачки – 300 г | |
| ріпчаста цибуля – 1 штука | |
| часник – 5 зубчиків | |
| петрущка – 1 пучок | |
| сіль – 1/2 чайної ложки | |
| перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки | |
| олія соняшникова – 2 столові ложки рафінована |
Цей салат я вирішила приготувати з останніх свіжих дачних овочів. У мене залишалось кілька дрібних помідорів і пара невеликих кабачків. Всі інгредієнти під рукою, в магазин не навіщо бігти не треба і я подумала – а чому б мені не приготувати з них теплий салат на сковороді.
Покроковий рецепт

Отже, починаємо. Спочатку я обсмажую на соняшниковій олії цибулю до прозорості. Цей процес у мене займає приблизно 5 хвилин.

Додати до смаженій луку порізані помідори і смажити 5 хвилин.

Потім на сковороду покласти нарізані кабачки і протушкувати з помідорами ще приблизно 5 хвилин.

Не забути посолити і поперчити нашу страву. Я використовую звичайний чорний мелений перець з пакетика.

Додати нарізану петрушку і крупно порізаний часник – я люблю, щоб часник відчувався у страві. Обсмажити ще 5 хвилин.

Розкладаємо наше свіжоприготоване блюдо по тарілочках. Красиво викладаємо кілька гілочок зелені і все – можна насолоджуватися смачним і корисним овочевим салатом. Його можна використовувати як гарнір до м’яса або курочки. У холодному вигляді цей салат може стати відмінною закускою. Спробуйте приготувати. Це швидко, просто і смачно!
