Отже, починаємо. Спочатку я обсмажую на соняшниковій олії цибулю до прозорості. Цей процес у мене займає приблизно 5 хвилин.
Додати до смаженій луку порізані помідори і смажити 5 хвилин.
Потім на сковороду покласти нарізані кабачки і протушкувати з помідорами ще приблизно 5 хвилин.
Не забути посолити і поперчити нашу страву. Я використовую звичайний чорний мелений перець з пакетика.
Додати нарізану петрушку і крупно порізаний часник – я люблю, щоб часник відчувався у страві. Обсмажити ще 5 хвилин.
Розкладаємо наше свіжоприготоване блюдо по тарілочках. Красиво викладаємо кілька гілочок зелені і все – можна насолоджуватися смачним і корисним овочевим салатом. Його можна використовувати як гарнір до м’яса або курочки. У холодному вигляді цей салат може стати відмінною закускою. Спробуйте приготувати. Це швидко, просто і смачно!