Теплий салат із запеченої брюссельської капусти, яблук і горіхів

Теплий салат із запеченої брюссельської капусти, яблук і горіхів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Теплий салат з брюссельської капусти з яблуками, волоськими горіхами і родзинками. Особливий смак додає чудова гірчична заправка з медом

Інгредієнти

брюссельська капуста – 150 г
спеції, сіль, перець – за смаком (для капусти)
оливкова олія – 30 мл
кисло-солодкі яблука – 2 шт
волоські горіхи – 50 г
родзинки – жменька
мед – 30 мл
апельсин – 4 столові ложки
гірчиця діжонська – 1 чайна ложка

Як приготувати Теплий салат із запеченої брюссельської капусти, яблук і горіхів

Брюссельська капуста чудово поєднується з кисло-солодкими яблуками. Салат доповнюють волоські горіхи і заправка з меду, оцту та гірчиці.

Покроковий рецепт

1. Брюссельську капусту приправте спеціями, оливковою олією (половиною) і відправте в розігрітий духову шафу. Запікайте до готовності і рум’яності.

2. Кисло-солодкі яблука наріжте часточками. Ізюм промийте.

4. З апельсина вичавити сік. Мед розтопіть на водяній бані і змішати з апельсиновим соком, дижонской гірчицею, половиною оливкової олії.

5. Ще теплу брюссельську капусту змішайте з горіхами, яблуками і родзинками. Заправте соусом. Подавайте теплий салат з капусти до столу.