Теплий салат з буряка з імбиром і медом

Теплий салат з буряка з імбиром і медом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Буряк – 0,5 кг
Вершкове масло – 2 ст. л.
Імбир – 2 ст. л.
Бальзамічний оцет – 2 ст. л.
Мед – 1 ст. л.
Базилік для прикраси)

Як приготувати Теплий салат з буряка з імбиром і медом

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 375 градусів F. Запекти буряк до готовності (час запікання в залежності від розміру буряків).

Очистіть буряк, використовуючи гострий ніж для очищення овочів, наріжте на шматочки.

На сковороді на середньому вогні розігрійте масло, додайте дрібно порізаний імбир. Смажте, поки він не стане ароматніше. Додайте буряк і бальзамічний оцет. Потім додайте мед, солі за смаком, перемішайте.

Зніміть з вогню, подавайте салат гарячим або кімнатної температури. Приємного апетиту!