Теплий салат з грибами і куркою

Теплий салат з грибами і куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо всі продукти для нашого теплого салату. Я використовую заморожені лисички. З цього, для початку їх розморожую, ріжу середніми шматочками, близько 2 див.

Попередньо подрібнені гриби обсмажуємо на рослинному маслі близько 5 хвилин.

Готуємо курку. Я використовую окорочек. Заливаємо водою і варимо в каструлі на середньому вогні до готовності.

З приготованого м’яса зливаємо воду, знімаємо шкіру, видаляємо жир і потім відокремлюємо м’ясо від кістки. Куряче м’ясо ріжемо на шматки, такого ж розміру, як і гриби.

У болгарського перцю видаляємо плодоніжки, ріжемо тонкою соломкою.

Моркву очищаємо, натираємо на крупній тертці і обсмажуємо з болгарським перцем на сковороді з додаванням рослинної олії до готовності овочів, близько 10-15 хвилин.

Всі приготовані інгредієнти складаємо в одну сковороду, солимо, перчимо, добре змішуємо і обсмажуємо все разом 3-4 хвилини, для того щоб смак вийшов збалансованим і продукти були однакової температури.

Готовий салат заправляємо майонезом. З його кількістю краще не переборщувати, так як салат дуже жирний, надмірна кількість майонезу зробить салат ще жирніше. Перекладаємо салат в порційне блюдо, прикрасити можна зеленню і кружальцями перцю. Приємного апетиту!