Швидке блюдо з м’яса індички, яке можна подавати в якості теплого салату, так і як ситну закуску.
Інгредієнти
Стейк філе індички або курки – 200 грам | |
Помідори – 2 штуки | |
Цукіні (кабачки) – 200 грам | |
Кукурудза законсервована – 1 банку | |
Масло – для смаження | |
Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка | |
Зелень будь – яка | |
Часник – 3 зубчики | |
Сіль, чорний мелений перчик, прованські трави – по щіпці |
Здивувати своїх гостей смачним салатом можна за короткий час, адже м’ясо птиці обсмажується приблизно п’ятнадцять хвилин, а всі інші інгредієнти і того хвилин десять. Максимальний час приготування виходить приблизно двадцять-тридцять хвилин.
Покроковий рецепт
Приготування:
М’ясо птиці нарізається кубиками і обсмажується зі спеціями.
Томати і цукіні необхідно помити, очистити від м’якоті і нарізати квадратиками. Цибулю дрібно порубати. Закинути овочі до м’яса, тушкувати до готовності.
За 5 хвилин до готовності додати кукурудзу.
Подрібнити за допомогою преса часник. Додати рубаний часник і цибулю в сковороду з овочами і м’ясом.
Всі інгредієнти перемішуються, заправляють сіллю і перцем.
Декорувати страву краще перед самим вживанням, щоб зелень не поміняла колір. Приємного апетиту.