Теплий салат з курячої печінки з огірками

Теплий салат з курячої печінки з огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На будь-швидкий перекус можна приготувати ситний теплий салат з курячої печінки з листям руколи і свіжого огірка.

Інгредієнти

Рукола – жменя
Огірок свіжий – 1 шт.
Куряча печінка – 340 г
Соус солодкий соєвий – 1 ст. ложка
Олія – для смаження
Заправка для салату:
олія оливкова – 1 ст. ложки або по смаку
оцет бальзамічний – 2 ст. ложки
морська сіль – щіпка
подрібнений чорний перець – на смак

Як приготувати Теплий салат з курячої печінки з огірками

Треба сказати, що теплі салати є найоптимальнішим варіантом закусочних ситних страв для будь-якого свята. Так, наприклад, можна приготувати ситний теплий салат з курячої печінки з листям руколи і свіжого огірка.

Покроковий рецепт

Курячу печінку промити, повністю обсушити і не дуже крупно нарізати. Обсмажити в дуже гарячому маслі при регулярному помішуванні, додавши 1 столову ложку соєвого соусу. Причому, необхідно стежити за тим, щоб печінка не пересушилась в процес смаження і залишалася весь час ніжною і дуже соковитою. В кінці готування злегка посолити обсмажений субпродукт і поперчити за смаком. Вимкнути вогонь, щільно закрити сковорідку кришкою.

Свіжий огірочок помити, нарізати кільцями. Рукколу промити, обсушити на паперовому рушнику.

Приготувати заправку для салату з бальзамічного оцту і оливкового масла, гарненько перемішати, додавши сіль за смаком.

Рукколу перекласти на тарілку, туди ж викласти ще теплу курячу печінку і огірки. Полити салат заправкою. Подавати тепле печінковий салат до столу.