Курячу печінку промити, повністю обсушити і не дуже крупно нарізати. Обсмажити в дуже гарячому маслі при регулярному помішуванні, додавши 1 столову ложку соєвого соусу. Причому, необхідно стежити за тим, щоб печінка не пересушилась в процес смаження і залишалася весь час ніжною і дуже соковитою. В кінці готування злегка посолити обсмажений субпродукт і поперчити за смаком. Вимкнути вогонь, щільно закрити сковорідку кришкою.
Свіжий огірочок помити, нарізати кільцями. Рукколу промити, обсушити на паперовому рушнику.
Приготувати заправку для салату з бальзамічного оцту і оливкового масла, гарненько перемішати, додавши сіль за смаком.
Рукколу перекласти на тарілку, туди ж викласти ще теплу курячу печінку і огірки. Полити салат заправкою. Подавати тепле печінковий салат до столу.