Теплий салат з морепродуктів під вершково-апельсиновим соусом

Теплий салат з морепродуктів під вершково-апельсиновим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Першим ділом беремося за соус.
Видавити сік апельсина. Змішати в каструлі вершково-часниковий соус, апельсиновий сік, апельсиновий джем, кисло-солодкий соус, соєвий соус і додати дрібно нарізаний базилік.
Ставимо каструлю на повільний вогонь, доводимо до кипіння, як тільки починає закипати, прибираємо з вогню.

Потім нарізаємо лист салату, помідор і огірок, викладаємо на тарілку.

Можна вибрати для приготування цього салату заморожений коктейль з морепродуктів або коктейль в олії, все залежить від ваших смакових уподобань. Мені більше подобається використовувати морепродукти в маслі.
Отже, обсмажуємо морський коктейль на сковороді 3 хвилини (якщо ви віддали перевагу замороженому коктейлю з морепродуктів, вам знадобиться рослинна олія для смаження)

Після того, як ми обсмажили морепродукти, викладаємо їх на тарілку, зверху на листя салату

І на завершення рясно поливаємо соусом. Можна прикрасити листям базиліка, креветками і меленою паприкою. Подавати салат теплим. Приємного апетиту!