Тістечка Вуппі

Тістечка Вуппі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Починаємо з тіста. П’ять яєць збиваємо з цукром за допомогою міксера. Додаємо сметану,змішану з содою і розпушувач. Трохи збиваємо до однорідної консистенції і починаємо додавати борошно, порційно. Розмішуємо віночком до тих пір, поки тісто не стане густим.


Далі додаємо ще борошна і продовжуємо місити тісто рукою, так, щоб перестало прилипати до рук. Готове тісто ділимо на чотири частини і ліпимо кульки. Залишаємо на 20 хвилин.


Коли тісто трохи “відпочило” , можна приступати до розкочування. Розкачуємо тісто не дуже тонко, приблизно 1 см завтовшки і вирізаємо з допомогою форми кружальця. Випікаємо кружечки приблизно 15 хвилин при 180 градусах, до почервоніння.

Після того, як всі бісквітні кружечки спеклися, приступаємо до начинки. В принципі, крем можна використовувати будь-який, але простіше масла і згущеного молока-не придумати. Одну пачку вершкового масла збиваємо міксером до кремоподібного стану, і додаємо банку вареного згущеного молока. Збивати потрібно до тих пір, поки крем не приобрет однорідний колір.

Одне остигле печиво змащуємо кремом і зверху укладаємо друге, трохи притискаємо, щоб крем трохи вийшов за краї. Обвалюємо тістечкові в подрібнених волоських горіхах. Тістечкові Вуппі готові!