Отже, молоко трохи підігріваємо в каструльці. Щоб воно сильно не згорнулося при термічній обробці, часто перемішуємо його. Доводимо до кімнатної температури. Вливаємо молоко в миску.
Вливаємо до кислого молока рослинне масло.
Слідом розбиваємо одне куряче яйце.
Кидаємо щіпку солі до інгредієнтів.
Перемішуємо вінчиком до утворення однорідної суміші.
А тепер просіваємо в молочну суміш борошно невеликими порціями.
Відразу вмішуємо борошно в суміш.
Коли тісто збереться у грудку, процес замісу переносимо на стіл.
Тісто для чебуреків на кислому молоці накриваємо рушником. Даємо йому відпочити 30 хвилин.
Далі використовуємо тісто за призначенням. Приємної вам готування!