Тісто для пельменів без яєць

Тісто для пельменів без яєць – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для замісу пельменного тіста беремо глибоку миску. У неї вливаємо прокип’ячену воду кімнатної температури. У воду засипаємо сіль. Перемішуємо. Спеція має повністю розчинитися.

В солону воду просіваємо приблизно третю частину борошна.

Відразу перемішуємо до однорідного стану.

В борошняну суміш в 3-4 заходу додаємо борошно.

Відразу вмішуємо її в борошняну суміш.

Коли тісто буде важко перемішувати, і воно збереться у грудку, заміс тіста переносимо на стіл.

До тесту додаємо рослинне масло, продовжуємо місити. Тісто не повинно липнути до долонь.

Готове пельменний тісто без яєць накриваємо серветкою, даємо йому «відпочити». За цей час можна приготувати начинку для пельменів. Приємної вам і легкої ліплення!