Тісто для вареників і пельменів на молоці

Тісто для вареників і пельменів на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні, звичайно ж, можна без проблем купити вже готові пельмені або вареники, але, погодьтеся, не всі вони відповідають відповідними вимогам. Часто і тісто у таких магазинних «виробів» розварюється при варінні, так, і начинка не завжди вдала у них. Саме тому багато господині вважають за краще ліпити пельмені або вареники самостійно.

Важливе значення при готуванні домашніх вареників і пельменів грає не тільки начинка але і тестяная оболонка. Пропонуємо вам один із способів замісу тіста, в якому використовується молоко. На виході тісто, замішане за даною рецептурою, виходить еластичним, до рук воно не липне, ліпити пельмені з нього одне задоволення! Крім того, тісто на молоці для вареників і пельменів містить малу кількість інгредієнтів, тому його можна називати ще і економічним.

Отже, відміряйте заявлена кількість продуктів для замісу тіста на молоці, підготуйте відповідний кухонний інвентар (нам потрібно глибока миска і сито), і сміливо приступайте до реалізації рецепта.

Покроковий рецепт