Тісто на тістечка Капкейк

Тісто на тістечка Капкейк – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Вершкове масло необхідно підготувати заздалегідь, щоб воно стало м’яким і податливим. Викладаємо його в миску і засипаємо цукром. Міксером збиваємо, щоб масло побіліло і стало пишним.


Яйця також заздалегідь дістати з холодильника, щоб вони не були холодними і по одному в водимо до маслу. Розбили яйце, міксером гарненько вмешали і тільки потім вводимо наступне.


В окремій мисці змішуємо сіль, борошно і розпушувач для тіста, перемішуємо ложкою так, щоб розпушувач рівномірно розподілився в борошні. По столовій ложці вводимо суху суміш до масляної, чергуємо з молоком. Молоко повинно бути теплим, але не гарячим. Перемішуємо, молоко повинно бути останнім інгредієнтом, що додається в тісто.


Заздалегідь потрібно розігріти духовку, не більше 170 градусів. У спеціальну форму для капкейків викладаємо паперові капсули, якщо такої форми немає, можна просто придбати паперові капсули з зміцненням, їх можна просто поставити на деко. Заповнюємо форми тісто, трохи більше половини і відправляємо готується. На приготування піде близько 20 хвилин, перевірити зубочисткою.

Тісто виходить дуже ніжним вершковим, розсипчастим і неймовірно смачним! Щоб ці маленькі кексики перетворилися в справжні святкові тістечка, потрібно вирізати серцевину, залити улюблену начинку і зверху прикрасити стабільним, щільним кремом.