Томатний суп з консервованим горошком

Томатний суп з консервованим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Помідори помити, нарізати шматками, скласти в чашу блендера. Туди ж додати нарізаний базилік. Перемолоти.


2. Цибулю, картоплю і моркву помити, очистити. Цибулю нарізати четвертинками, картоплю кубиками, моркву кільцями.

3. На дно каструлі налити рослинне масло, всипати цибулю і злегка обсмажити. Потім додати видавлений через чеснокодавку часник. Ще трохи обсмажити.

4. Влити томатну масу в каструлю. Додати води до країв. Всипати всі овочі, крім горошку. Посолити, поперчити. Варити 30 хвилин. Після закінчення цього часу всипати консервований горошок і варити ще 10 хвилин.

5. Суп вийшов дуже густим, насиченим і дуже поживним. Тарілочка такого супу наситить вас без всякого другого блюда.