Торт без випічки зі згущеним молоком

Торт без випічки зі згущеним молоком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуйте інгредієнти для приготування помадки і прикраси торта

Очистіть банки згущеного молока від етикеток і варіть на повільному вогні після закипання протягом 4-5 годин.

Вийміть банки з каструлі і остудіть в холодній воді. Через півгодини можна розкрити їх. Щоб масло швидше розтопилося, не чекайте повного остигання. Також це дозволить зробити крем не таким нудотним. За смаком можна додати горіхи.

Змастіть коржі достатньою кількістю начинки, щоб вони просочилися. Є коржі щільні – їм потрібно до 10 годин для просочення. Ці, тонкі, просочаться за 3-4 години. Прибирати в холодильник не обов’язково, тільки перед подачею, щоб торт схопився.

За бажанням можна прикрасити фігурками з мастики, щоб вигляд був привабливим і урочистим. Їх можна приготувати поки вариться згущене молоко. Харчовими фломастерами можна підписати торт, зробивши його іменним.