Торт Дитяча радість

Торт Дитяча радість – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти для коржів



Робимо тісто. Беремо глибоку тарілку і змішуємо інгредієнти: 4 яйця, 2 склянки цукру, 2 склянки сметани, 2 склянки борошна, 4 чайні ложки крохмалю і 2 чайні ложки разрыхрытеля. Потім розділяємо його на рівні частини в чотири тарілки.


У кожну тарілку додаємо свій інгредієнт. В першу какао і мак, у другу варення (у мене було чорничне з апельсином), в третю кульки, в четверту терті волоські горіхи.



Змащуємо рослинним маслом сковороду або круглу форму для випікання. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Вливаємо і запікаємо протягом 30 хвилин кожну тарілку з тестом окремо. Вийде 4 коржа за 2 години. Поки один готується, другий охолоджується в холодильнику і так по черзі.


Беремо інгредієнти для змащування коржів і змішуємо їх. Це 120 грам сметани і 0,5 склянки цукру.


Змащуємо коржі і поливаємо зверху глазур’ю. Якщо потрібен рецепт глазурі: ставимо на вогонь 3 столові ложки молока, додаємо тридцять грам вершкового масла, 1 чайну ложку ваніліну, 0,5 склянки цукрової пудри, 2 столові ложки какао. Знімаємо з вогню і ллємо в середину верхівки торта. Потім розмазуємо ложкою або ножем, щоб глазур трошки стікала по краях.

Потім прикрашаємо різними ласощами. Можна спочатку тертими горіхами або тертим печивом обсипати з усіх боків. Готовий торт ставимо на ніч у холодильник, щоб він просочився. Приємного апетиту!