Торт Мурашник зі згущеним молоком

Торт Мурашник зі згущеним молоком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачний торт! Мої діти просто обожнюють його. Готується просто і швидко. Взагалі у торта мурашник купа варіантів приготування, але мій рецепт особливий!

Покроковий рецепт



Розтопимо 100 гр вершкового масла. Додаємо до маслу сметану,цукор, яйце і розпушувач. Все це ретельно перемішуємо.

Спочатку перемішуємо ложкою, а потім замішуємо тісто. Тісто виходить м’яким.

Тепер нам потрібно зробити з тіста крихту. Ми наше охолоджене тісто пропускаємо через м’ясорубку. Краще буде якщо подрібнене тісто відразу буде потрапляти на деко, який вистелений пергаментним папером. Потім випікаємо в духовці при 180 градусів 20 хвилин.


Подрібнюємо наше тісто в крихту. Це можна зробити руками. У мисці збиваємо згущене молоко і 50 гр залишився вершкового масла і поливаємо зверху.

Нашому торту мурашника потрібно дати настоятися і охолодитися в холодильнику. Торт можна прикрасити зверху шоколадом. Насолоджуйтеся смачним і солодким тортиком.