Торт Наполеон, та не той

Торт Наполеон, та не той – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже простий у приготуванні. Тісто у мене було магазинское готове, крем можна приготувати заздалегідь, щоб він “схопився”. З вигляду схожий на Наполеона, але інший крем

Інгредієнти

Тісто готове листкове – 500 гр
Цукор – 200 гр. ( 1 стакан)
Сметана 15-20% – 200гр. (1 стакан)

Як приготувати Торт “Наполеон, та не той”

Тісто приготувати як на Наполеон: листкове бездрожевое або купити готовий.
Для крему треба:
Склянка (200 гр.) сметани 15-20%
Склянка (200 гр.) цукру.

Покроковий рецепт

Т. к. до приходу гостей залишалося 3 години, я взяла готове листкове вже м’яке тісто 500 гр. Тісто розділити на 8 частин. Розкачати кожну частину в коло тонко, випікати 7 хвилин при температурі 200°С.

Ось такі коржі-коржики у мене вийшли. Дати Коржам охолонути,, придавити місця де выпучились, розрізати по краях до потрібного діаметру для того щоб у нас вийшов рівний торт.

Для крему збиваємо склянку сметани, склянку цукру міксером до повного розчинення цукру

Кожен корж змащуємо кремом. 1 корж залишаємо для присипки або якщо у вас залишаються більше відрізаних країв, то можна і останній корж використовувати для торта

Після того як змастили останній корж кремом, осташийся один корж кришимо і крихтами посипаємо наш торт. Ось такий торт у нас вийшов. Ставимо в холодильник на пару годин, щоб просочився. Всім приємного апетиту!