Торт Наполеон з листкового тіста

Торт Наполеон з листкового тіста – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пам’ятаю, як в дитинстві на уроках праці ми з дівчатками готували торт «Наполеон». Так як часу на уроці було виділено не так багато, ми робили «швидкісний» тортик «Наполеон» і, звичайно, без належної просочення. Ось, згадуючи минулі дні, я вирішила приготувати сьогодні торт “Наполеон” в домашніх умовах. У даному рецепті торта «Наполеон» можна використовувати покупне звичайне листкове тісто або покупне листково-дріжджове тісто. Для перемазки коржів підійде і традиційний для «Наполеона» заварний крем, і масляний крем із згущеним молоком (знову ж таки спрощений варіант). Найголовніше в цьому рецепті – час. Воно просто необхідно для просочення коржа. Тоді «Наполеон» вийде ніжним і смачним.

Покроковий рецепт