Торт «Пяна вишня» з шоколадною глазурю

Торт «Пяна вишня» з шоколадною глазурю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт дуже знаменитий і має прихильників у всіх поколінь. Цим рецептом вже багато років, проте, актуальним він стає з кожним роком все більше і більше. Торт з’явився на світ у Німеччині через натхнення кондитера Келлера. Він надихнувся сучасної на той час модою на червоно-чорно-білі вбрання молодих дівчат. Тому «П’яна вишня» така ошатна, ніжна і повітряна. У цьому тортику контрастно грає смак шоколаду, вишні і крему.

У цього торта є кілька інших імен. Це залежить від додаються продуктів, адже в нього можна вносити будь-які корективи. Однак смак залишається незмінно приголомшливим! Так що вистачить сумувати, краще приготувати торт і порадувати себе! Покрокові фотографії допоможуть Вам без праці приготувати торт «П’яна вишня».

Час приготування – 120 хвилин (без просочення)
Кількість порцій – 8 (мінімум).

Покроковий рецепт