Осінь – це час, коли пора щосили використовувати дари природи. Представлена закуска те, що потрібно! Бутерброди з авокадо і редисом
Покроковий рецепт
1. Чорний хліб наріжте шматочками. Кожен приправте спеціями і змастіть маслом. Надішліть підрум’янюватися в духову шафу.
2. Кавунову редьку або навіть звичайну редиску наріжте тонкими скибочками.
3. Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, зніміть шкірку. Наріжте шматочками авокадо, додайте лимонний сік, спеції, подрібніть в блендері. (Якщо спілий авокадо, можна легко його розім’яти виделкою).
4. На кожну скибочку хліба викладіть пюре з авокадо. Зверху викладіть колечка редиски, присипте кунжутним насінням. Корисно і дуже смачно!