Приготувавши один раз рибку за цим рецептом, назавжди забудете про магазинної.
Легко, просто, доступно.
Покроковий рецепт
В першу чергу необхідно підготувати рибку. Я використовую обрізі сьомги. Промиваємо і чистимо.
Складаємо в ємність, яку можна герметично закрити (судок), солимо і додаємо цукор.
Ховаємо на добу в холодильник.
На наступний день можна вживати рибку. Скибочки хліба небхідно обсмажити з одного боку на сковорідці з додаванням кілька крапель будь-якої олії. Я використовувала кокосове, ми ж за правильне і здорове харчування.
Збираємо наші тости, намазуємо сир без різниці, викладаємо нашу сьомгу, оформляємо огірочком, помідором і кропом.
Насолоджуємося смачними і корисними речами.
Приємного апетиту!